Makeup master kurs

Vaš talenat i krativnost su ono što Vas čini jedinstvenim. Pretvorite svoju strast u posao u školi koja će Vam pomoći da realizujete svoj puni potencijal. Makeup House vam nudi master obuku za profesionalnog šminkera i stilistu kose.

Steknite praktično iskustvo u radu sa našim strastvenim predavačima i naučite trikove profesionalaca u najkompletnijoj obuci za profesionalnog šminkera i stilistu kose u Beogradu i Srbiji. Bez pretrpanih grupa, shvatajući da se znanje najkvalitetnije prenosi u radu sa malim brojem polaznika, nudimo Vam kurseve na kojima je potpuna pažnja posvećena samo VAMA.

Šta obuhvata master obuka?

Uvod u profesionalno šminkanje
Šta je šminkerski posao, pribor za rad, higijena, poznavanje šminke i materijala za rad, anatomija lica i kože, tipovi kože, puderi prema tipovima kože, teniranje, korekcije korektorom, vajanje lica i senčenje.

Profesionalno šminkanje
Dnevna šminka, šminka za veče, šminka za mature i svečanosti, šminka za venčanje, trend šminka, šminka za starije, nude makeup, fantasy makeup, šminka za modne revije, šminkanje muškaraca, wedding makeup exclusive, oblici lica, očiju, nosa i usana i korekcije.

Šminka za TV i fotografju
Studijska oprema, vrste osvetljenja i njihov uticaj na šminku, šminka za fotografiju (crno belu i kolor), TV i kamera, šminka za naslovne strane i editorijale, dan sa fotografom.

Life style makeup
Cyber, Gothic, Punk, Rock & Roll look

Šminka po epohama
Egipat - Kleopatra, Daleki istok, Bollywood, Renesansa, Engleska XVIII vek, Pariz XIX vek, šminka 20-ih, šminka 30-ih, šminka 50-ih, šminka 60-ih, šminka 80-ih godina XX veka.

Stilizovanje kose
Razlike između frizera i stiliste kose, upoznavanje sa alatima za profesionalnu upotrebu, kosa i svojstva kose, rad sa peglom, figarom i presom, tehnike tapiranja. Lokne, pletenice, glatke i neuredne punđe, kombinovane, klasične i moderne frizure. Frizure za modne revije, mature i venčanja.

Kome je kurs namenjen: Kurs je namenjen svima koji žele da savladaju napredne tehnike profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose.
Trajanje: 5 meseci / 40 susreta / 2 susreta nedeljno po 2,5 -3h
Predznanje: Nije potrebno
Materijal za obuku: Obezbeđen
Termini grupa: februar, april, jun, septembar i novembar

Nakon završenog kursa i položenog ispita dobijate sertifikat kojim se potvrđuje da se savladali napredne tehnike profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose.

 
 
 

OSNOVNI KURS

Da li ste ikada poželele da iskopirate look koji ste videle na filmu ili vašem omiljenom časopisu?

Saznajte više
 
 

Kurs za PROF. ŠMINKERA

Naučite tajne i usavršite tehnike profesionalnih šminkera kroz stalno vežbanje i praktičan rad.

Saznajte više
 
 

Kurs za STILISTu noktiju

Stilizovanje, izlivanje i nadogradnja noktiju je sve popularnije i granice ne postoje. Naučite najmodernije tehnike stilizovanja noktiju.

Saznajte više
 
 

Individualna nastava

Ukoliko niste u mogućnosti da uklopite svoje vreme sa terminima grupe na kursu ili ako jednostavno želite da sva pažnja predavača bude usmerena samo Vama, pružamo Vam mogućnost da pohađate Makeup Master kurs individualno. Časovi se organizuju u dogovoru sa predavačima i prema Vašem raspoloživom vremenu. Gradivo se prelazi bržom dinamikom, tako da je kurs moguće završiti u 25 susreta (minimalno za 5 nedelja).

Kurs / obuka Cena Cena -5% Cena -10%
Makeup master kurs
Grupna nastava / 40 susreta
119.000 113.000 107.000
Makeup master - razlika
Za polaznike koji su završili MH profesionalni kurs / 20 susreta
70.500 67.000 63.500
Makeup master - individualni kurs
Individualna nastava / 25 susreta / Obezbeđeni modeli za rad
169.000 160.000 152.000

Cenovnik važi od 03.02.2014.

Ostvarivanje popusta i uslovi plaćanja

Makeup House svojim polaznicima pruža nekoliko mogućnosti za ostvarivanje popusta. Za plaćanje kursa u celosti ostvarujete popust od 5%. Ukoliko ste student ili ste nezaposleni, uz overen indeks odnosno važeću potvrdu od Nacionalne službe za zapošljavanje, možete ostvariti popust od 5%.

Polaznicima koji pohađaju šestomesečnu obuku nudimo mogućnost plaćanja kursa na 6 rata. Polaznicima koji upišu razliku između Makeup master i kursa za profesionalnog šminkera nudimo mogućnost plaćanja na 3 rate. Obuku možete platiti gotovinom, karticama i čekovima građana.

Napomene:
Da bi ste pohađali obuke u organizaciji studija Makeup House potrebno je da ispunjavate nekoliko osnovnih uslova:
1 - Polaznik mora da ima minimum znanja komunikacije na srpskom jeziku,
2 - Polaznik mora da ima punih 18 godina u trenutku početka kursa, odnosno pismenu saglasnost roditelja ukoliko ima manje od 18 godina.

Časovi počinju u tačno zakazano vreme, bez obzira da li su svi polaznici prisutni. Časovi neće biti pomerani ukoliko neko od polaznika nije u mogućnosti da dođe. Predavač nije u obavezi da ponavlja pređeno gradivo.

 

Najčešća pitanja

Koliko traje jedan susret na kursu?
Jedan susret traje između 2 i 3 sata u zavisnosti od teme koja se obrađuje.

Koji su termini održavanja kursa?
Termini održavanja nastave se određuju u dogovoru sa polaznicima. Na raspolaganju su prepodnevni od 11 časova i popodnevni termin od 18 časova, sredom i petkom, odnosno utorkom i čevrtkom.

Šta se dešava ako propustim neki čas?
Ukoliko propustite čas, možete ga nadoknaditi sa sledećom grupom polaznika kada oni budu imali taj čas ili u dogovoru sa predavačem proći propušteno gradivo individualno pre redovnog termina susreta.

Da li držite kurseve van Beograda?
Nažalost, iako postoji interesovanje, iz tehničkih i organizacionih razloga nismo u mogućnosti da organizujemo održavanje kurseva van Beograda. Zato smo našim polaznicima omogućili intezivnu i individualnu nastavu.

Galerija - pogledajte kako je na našim časovima

 
 
 

Rezervišite mesto na kursu online

Saznali ste sve što vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto?
Uneste tražene informacije i Studio će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Molimo Vas uzmite u obzir da je ovo preliminarno zakazivanje
i da Vam ne možemo garantovati željeni termin
dok Studio ne potvrdi Vašu rezervaciju.

Rezervišite mesto

 
 

Pratite nas

 
Makeup House Usluge Obuke Kontakt

Patrijarha Gavrila 5
11 111 Beograd
+381 (0)11 383 54 92
+381 (0)69 287 67 22
office@makeuphouse.rs

Profesionano šminkanje
Airbrush šminkanje
Šminka i frizura za venčanje
Škola šminkanja
Makeup konsultant

Osnovni kurs
Kurs profesionalnog šminkanja
Makeup Master
Kurs izlivanja noktiju

Kontaktirajte nas
Makeup House News
Prijava na Newsletter


MAKE UP HOUSE DOO Beograd - Sva prava zadržana © Uslovi korišćenja    Zaštita privatnosti